ValueMe voor bedrijven

Je online marketingbeleid draait waarschijnlijk om SEO, SEA, Adwords etc. Hoe ziet de klant dit echter? De consument wordt overladen met informatie en reclame. Men zal het filteren of irriteert zich er aan. Je wilt met je onderneming niet als ‘pusherig’ gezien worden, toch? ValueMe biedt consumenten en bedrijven een platform om samen te komen.

Neem contact op

De uitdaging, ons verhaal, jouw kans…

klant, consument

We zien dat veel bedrijven in retail strijden om aandacht van de consument. In deze strijd worden ook nog steeds heel graag persoonlijke gegevens verzamelt. Dit alles om hun aanbod aan deze consumenten te verbeteren.

Dit laatste is onder nieuwe GDPR wetgeving niet eenvoudiger geworden! Niets is en blijft zoals het was; Change! We zien een beweging waarin consumenten veel meer controle willen hebben over wat ze delen. Met wie ze delen en wanneer. Dit maakt de uitdaging voor retailers nog moeilijker zal maken.

Retail moet een win-win zijn, twee partijen die elkaar zoeken en vinden. ValueMe gaat consumenten en retailers samenbrengen in een persoonlijk gegevensplatform, waarop consumenten hun gegevens kunnen delen met bedrijven. In ruil daarvoor worden ze beloond, omdat ze delen!

Partners

Het ValueMe eco-systeem wordt gecreëerd door een samenwerking en co-creatie met onderstaande ValueMe partners. 

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je in contact komen? Vul dan het bijgaande contactformulier in en we zullen spoedig antwoorden.

 

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.